Carlsund utbildningscentrum

På Carlsund finns sju olika yrkesprogram och introduktionsprogrammen. Ett yrkesprogram ger dig en yrkesexamen och möjlighet att nå grundläggande behörighet för vidare studier.

Om Carlsund utbildningscentrum

På Carlsund studerar cirka 500 elever på våra yrkesprogram och introduktionsprogrammen. Våra ca 85 engagerade medarbetare vill hjälpa dig som elev att trivas och nå din fulla potential, kunskap och kompetens.

På Carlsund Utbildningscentrum har vi en nära kontakt med både näringslivet och flera universitet. Du som går här har mycket praktik, vilket betyder att du får in en fot på en eller flera arbetsplatser redan under studietiden! På samtliga program får man möjlighet att driva UF-företag. Efter tre år på ett av våra yrkesprogram kan du gå vidare till jobb direkt eller yrkeshögskola, men du har också möjlighet att få grundläggande behörighet för högskolestudier.

Välkommen att bli en av oss!

Elevsystemet IST

Använd elevsystemet IST för sjukanmälan eller för att hitta betyg och din individuella studieplan.

Kontakt

Carlsund utbildningscentrum, receptionen
Telefon:
0141-22 56 65
E-post: carlsund@motala.se

Besöksadress:
Carlsund utbildningscentrum
Medevivägen 57
591 50 Motala

Postadress:
Carlsund utbildningscentrum
Box 956
591 29 Motala

Peter Johansson
Rektor för fordons- och transportprogrammet, industritekniska programmet, bygg- och anläggningsprogrammet, hotell- och turismprogrammet samt introduktionsprogrammen
Telefon: 0141-22 25 71
E-post: peter.r.johansson@motala.se

Helena Ånstad
Rektor för  barn- och fritidsprogrammet, försäljnings- och serviceprogrammet (tidigare handelsprogrammet) samt el- och energiprogrammet
Telefon: 0141-22 38 91
E-post: helena.anstad@motala.se

  • Hjälpte informationen på den här sidan dig?
  • Ja   Nej