E-tjänster och blanketter

Våra e-tjänster och blanketter finns samlade i Självservice. Här hittar du länkar där du kan logga in i våra olika system och hantera ärenden för ansökan eller anmälan.

Hitta e-tjänster och blanketter

Här finns alla våra e-tjänster och blanketter samlade. De är sorterade utifrån olika kategorier. Om du inte vet under vilken kategori du hittar det du behöver kan du använda sökfunktionen inne i portalen.

Rekommenderade program

E-tjänstportalen är en extern funktion som fungerar bäst i webbläsaren Google Chrome. Den optimala webbläsaren för de blanketter vi har på webben och i e-tjänstportalen är också Google Chrome.

Ladda hem Google Chrome.

I operativsystemet Windows 10 är webbläsaren Edge standardprogram. Den läser inte våra blanketter korrekt och det innebär att de ifyllningsbara fälten inte fungerar. Om du har detta problem rekommenderar vi att du använder en annan webbläsare. Du kan också ladda ner blanketterna till din dator och öppna med ett externt program för visning av PDF-filer, exempelvis Adobe Acrobat Reader.

Ladda hem Adobe Acrobat Reader.

E-legitimation

Vissa av de elektroniska tjänsterna kräver att du loggar in med en e-legitimation för att legitimera dig. Den är ditt elektroniska ID som bekräftar för systemet att du är du. Du kan logga in via dator eller mobil med BankID och Telias e-legitimation. Vänd dig till din bank om du behöver hjälp att skaffa e-legitimation.

Läs mer om e-legitimation.

Hantering av personuppgifter

Vid handläggning av ditt ärende registreras och behandlas dina uppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen. Läs mer om hantering av personuppgifter här.

  • Hjälpte informationen på den här sidan dig?
  • Ja   Nej