E-tjänster och blanketter

Våra e-tjänster och blanketter finns samlade i Självservice. Här hittar du länkar där du kan logga in i våra olika system och hantera ärenden för ansökan eller anmälan.

Hitta e-tjänst eller blankett

Här finns alla våra e-tjänster och blanketter samlade. De är sorterade utifrån olika kategorier. Om du inte vet under vilken kategori du hittar det du behöver kan du använda sökfunktionen inne i portalen.

Rekommenderade program

Om du har problem med att använda blanketter och e-tjänster kan du behöva uppdatera din webbläsare. Exempelvis kan tidigare versioner av webbläsaren Edge inte tolka ifyllningsbara fält i PDF-filer. Om du har det här problemet, prova att öppna blanketterna i ett externt program, som Adobe Acrobat Reader.

Ladda hem Adobe Acrobat Reader.

En webbläsare som fungerar bra i de flesta sammanhang är Google Chrome, men det finns även många andra.

Ladda hem Google Chrome.

E-legitimation

Vissa av de elektroniska tjänsterna kräver att du loggar in med en e-legitimation för att legitimera dig. Den är ditt elektroniska ID som bekräftar för systemet att du är du. Du kan logga in via dator eller mobil med bank-id och Telias e-legitimation. Vänd dig till din bank om du behöver hjälp att skaffa e-legitimation.

Läs mer om e-legitimation.

Hantering av personuppgifter

Vid handläggning av ditt ärende registreras och behandlas dina uppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen. Läs mer om hantering av personuppgifter här.

  • Hjälpte informationen på den här sidan dig?
  • Ja   Nej