Företag, stöd och rådgivning

Vänd dig till Tillväxt Motala om du vill ha stöd i etablering eller företagsutveckling. Rivstartsmöten underlättar för dig som företagare att få kontakt med rätt handläggare vid en större förändring.

Tillväxt Motala

Näringslivsbolaget Tillväxt Motala arbetar på uppdrag av Motala kommun med företagsstödjande aktiviteter. Sök stöd hos dem för att starta företag eller etablera ditt företag i Motala.

Kommunens tjänster och tillsyn

Tillstånd, regler och tillsyn för verksamheter

För vissa verksamheter krävs det tillstånd eller anmälan till kommunen eller andra myndigheter. Läs om vilka regler som gäller och hur du gör för att ansöka eller anmäla.

Upphandling och inköp

Vill du bli leverantör till kommunen? Här hittar du pågående upphandlingar i vår avtalsdatabas, och information om hur det fungerar att lämna anbud.

Mark och lokaler

Har du vuxit ur dina lokaler och behöver flytta till nytt? Är du på väg till Motala med en ny etablering och vill ha hjälp att hitta rätt lösning för din nya verksamhet? Här hittar du mer information om mark och lokaler.

Länktips

Nyföretagarcentrum Västra Östergötland

För dig som funderar på att starta företag eller precis har startat eget erbjuder Nyföretagarcentrum kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning.

Verksamt.se

Här finns tjänster och information från myndigheter för dig som vill starta eller driver företag.

Almi Östergötland

Almi stöttar företag i utveckling med rådgivning och finansiering.

Kontakt

Anders Bengtson
Näringslivsstrateg
Telefon: 0141-22 24 95
E-post: anders.bengtson@motala.se

  • Hjälpte informationen på den här sidan dig?
  • Ja   Nej