Sociala medier

Motala kommun har kommungemensamma konton på sociala medier och det finns också flera verksamheter i Motala kommun som har konton i sociala medier. Följ oss på Facebook, LinkedIn, YouTube eller Instagram.

Sociala medier är webbplatser och mobila appar där man kan interagera i sociala nätverk och bidra med innehåll skapat av användaren.

Motala kommun har kommunövergripande konton på:

Dessa administreras av kommunikationsenheten.

Utöver det är det många verksamheter som jobbar med sociala medier. Om du vill hitta ett konto finns länk till detta på verksamhetens webbsida.

När du pratar med oss på sociala medier

I sociala medier har vi på Motala kommun möjlighet att kommunicera med dig enkelt och direkt. Där är dina inlägg och kommentarer en allmän handling och kan komma att diarieföras. Det är inte tillåtet att skriva ut sekretessbelagda uppgifter eller att kränka någon. Vi är måna om att alla håller en god ton. Om du upptäcker kränkande innehåll kan du anmäla det till kommunikation@motala.se eller i kanalens egen funktion för att anmäla innehåll.

Var försiktig när du delar information, personuppgifter eller annat material som kan vara känsligt. Spam är inte tillåtet och upprepade inlägg kommer att tas bort. Reklam är inte okej och inlägg som görs ska vara relevanta för Motala kommun, annars kan de komma att tas bort.

Kommunikationsenheten
E-post: kommunikation@motala.se
Telefon: 0141-22 50 00 (växel)