Studentmedarbetare

Du som ska påbörja ditt sista studieår vid Linköpings universitet kan arbeta som studentmedarbetare hos Motala kommun. På så sätt får du möjlighet att varva dina studier med värdefull arbetslivserfarenhet.

Bidra, utvecklas och trivas

Att arbeta som studentmedarbetare är lärorikt och inspirerande. Vi ser dig som en tillgång och förväntar oss att du bidrar med kunskap och nya rön inom ditt kompetensområde. Vi tycker det är viktigt att vara nyskapande och öppna för nya idéer. Vår förhoppning är att du vill vara med och utveckla Motala kommun tillsammans med oss.

Ett ettårigt uppdrag

Som studentmedarbetare är du timanställd under en ettårsperiod och omfattningen motsvarar 20-25 procent av en heltidsanställning. Du arbetar i snitt åtta timmar per vecka. Du har själv möjlighet att styra över din arbetstid då det är viktigt för oss att du hinner med dina studier. Som studentmedarbetare har du en handledare att tillgå och en kontaktperson från HR. Motala kommun ingår i det regionala avtalet för studentmedarbetare som har tagits fram tillsammans med Linköpings universitet.

Ansöka om jobb som studentmedarbetare

Varje år under april och oktober månad kan du söka de utannonserade tjänsterna som Motala kommun erbjuder till studentmedarbetare. Du söker lediga jobb direkt via ett webbformulär som går att nå i annonsen.

Efter att du har sökt arbete första gången via rekryteringssystemet kan du vid senare tillfälle logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter och ändra i det personliga brevet. Därmed kan du på ett enkelt sätt söka andra jobb inom Motala kommun. Alla inskickade ansökningar sparas under din inloggning.

Kontakt

Servicecenter

Telefon: 0141-22 50 00
E-post: motala.kommun@motala.se

Offentliga jobb

Vid problem med inloggning, registrering eller liknande, kontakta Offentliga jobbs kundservice
Telefon: 0771-693 693

  • Hjälpte informationen på den här sidan dig?
  • JaNej