Flintvägen

Flintvägens gruppboende

Flintvägens gruppboende riktar sig till personer som på grund av en funktionsnedsättning behöver tillsyn och omvårdnad. Boendet ligger i stadsdelen Bråstorp.

Gruppboendet består av fem lägenheter som är tvårumslägenheter med egen uteplats. Alla lägenheter har öppen, ljus planlösning, kök och rymliga badrum. Varje lägenhet har egen entrédörr eller altandörr från gården.

I varje lägenhet finns tvättmaskin och torktumlare. Utöver detta finns även en separat tvättstuga i gruppbostaden. Lägenheterna ligger runt om ett trevligt allrum där det finns TV. Ett ljust, gemytligt gemensamt kök finns. Det finns en vacker, nyanlagd trädgård med gemensam uteplats.

Närmiljö

Inom behagligt gång- eller cykelavstånd finns ett köpcentrum, vackra skogsstigar, stall med hästar och hästhagar samt det vackra Varamon med sandstrand, minigolfbanor och restauranger. Bussförbindelser finns alldeles runt knuten.

Personal

Personal finns tillgänglig dygnet runt. Du har en egen kontaktman som har särskilt ansvar för att se till att dina behov och önskemål tillgodoses.

Kontakt Flintvägens gruppboende

Adress

Flintvägen 31
591 53 Motala

Telefon

0141-22 54 05

Ansvarig enhetschef nås via kommunens servicecenter 0141-22 50 00.

  • Hjälpte informationen på den här sidan dig?
  • JaNej