Betala faktura till Motala kommun

Du som är kund hos kommunen kan hitta information om e-faktura, autogiro och vad som händer om du inte betalar fakturan i tid. Kommunens fakturor kan till exempel avse barnomsorg, äldreomsorg, vatten och avfall, ansökan om bygglov eller liknande.

Byte av system 2 maj

Motala kommun byter ekonomi- och fakturasystem den 2 maj. Detta kan innebära driftstörningar och en ökad arbetsbelastning för redovisningsenheten vilket kan göra att du får vänta lite längre på svar.

I samband med systembytet kommer du som är ansluten till en digital brevlåda, som Kivra, att få dina fakturor dit. I början kan det hända att vissa fakturor kommer via post och vissa till din digitala brevlåda, så var uppmärksam på olika hantering under en övergångsperiod.

Servicecenter

E-post: motala.kommun@motala.se