Hitta bostad, hyresvärdar och mäklare

I Motala kommun har du stora möjligheter att välja hur du vill bo. Gamla eller nya områden, hyresrätt eller bostadsrätt, lägenhet, villa eller hus. Här kan du hitta hyresvärdar och mäklare i Motala kommun.

Hitta bostad i Motala

Det är många som söker bostad i Motala och för att du ska hitta ett boende krävs det att du aktivt söker bostad hos olika hyresvärdar.

Här nedan har vi sammanställt hyresvärdar och mäklare som har verksamhet i Motala kommun. Uppgifterna bygger på information från hyresvärdarna och Motala kommun garanterar inte att informationen är korrekt och fullständig. Om du är hyresvärd eller mäklare och vill stå med på listan, kan du kontakta oss på kommunikation@motala.se.

Du kan även söka bostad genom andra forum, så som Blocket och grupper på Facebook. Genom dessa forum hittar du till största del tillfälliga bostäder och andrahandskontrakt.

Blocket.se

Facebook.com

Det finns många olika bostadsportaler på nätet som sammanställer lediga objekt. Gör en sökning på exempelvis “hitta bostad” på en sökmotor och du får många träffar.

  • Hjälpte informationen på den här sidan dig?
  • JaNej