En uteplats framför ett gult lägenhetshus.

Foto: Per-Arne Andersson

LSS Strömsborgs gruppboende

LSS Strömsborgs gruppboende riktar sig till personer som på grund av en funktionsnedsättning behöver behöver tillsyn och omvårdnad. Boendet ligger i stadsdelen Charlottenborg.

Gruppboendet är inrymt i Strömsborgs vårdboende och består av sex lägenheter med en hemlik och trivsam miljö. Fem av lägenheterna har trinettkök. Varje lägenhet har ett stort badrum, egen tvättmaskin och torktumlare eller torkskåp.

Det finns ett stort gemensamt kök och ett trevligt allrum med TV. På boendet serveras hemlagad mat.  Du kan ha möjlighet att ta med husdjur till boendet. Förutsättningen är att du själv kan ta hand om ditt djur.

Närmiljö

Boendet ligger naturskönt vid Hårstorpssjön och Charlottenborgskyrkan. Här finns även fina promenadstråk. Inom behagligt avstånd finns Charlottenborgs köpcentrum och Charlottenborgs slott invid strömmen. Utanför finns gemensam uteplats med trevlig omgivning.

Personal

Boendet är bemannat dygnet runt. Här arbetar undersköterskor och vårdare med bred kompetens inom demens och olika typer av funktionsnedsättningar. Du har en egen kontaktman som har särskilt ansvar för att se till att dina behov och önskemål tillgodoses.

Kontakt LSS äldre Strömsborg

Adress

Strandvägen 82 D
591 46 Motala

Telefon

0141-22 33 04

Ansvarig enhetschef nås via Servicecenter 0141-22 50 00.

  • Hjälpte informationen på den här sidan dig?
  • JaNej