Dialog och synpunkter

Har du synpunkter eller förslag på vad Motala kommun ska göra? Det finns flera olika sätt för dig att säga vad du tycker och vara med och påverka i kommunen. Ibland genomför vi särskilda satsningar som till exempel medborgardialoger. Lämna gärna in synpunkter och felanmälan eller ställ frågor. Du kan också kontakta politiker.

Lämna en synpunkt eller felanmälan

Skapa ett ärende i vårt system för hantering av synpunkter om du vill lämna ett förslag, klagomål eller beröm. Du kan också skicka en felanmälan.

Kontakta en politiker

I vårt register över förtroendevalda hittar du kontaktuppgifter till politiker och politiska sekreterare. Kontakta våra förtroendevalda om du har synpunkter på politiska förslag eller beslut, eller om du vill att ett parti ska driva en viss fråga som ligger dig varmt om hjärtat.

Servicegarantier

Servicegarantier beskriver vad du som kund och medborgare kan förvänta dig av en tjänst. Det ska klart och tydligt framgå vad tjänsten består av, vilka eventuella förväntningar som finns på dig och hur vi hanterar situationer där du inte tycker att vi uppfyller garantin.

Här hittar du alla servicegarantier.

Medborgardialog

Utveckling av medborgares delaktighet och engagemang är en viktig fråga för Motala kommun. I vissa större frågor av stor allmän betydelse genomför vi medborgardialoger för att du som kommuninvånare i ett tidigt skede ska ha möjlighet att påverka politiska beslut. Just nu pågår ingen medborgardialog.

Nyheter

Motala kommun publicerar ny tillgänglig webbplats

28 september, 2020 Motala kommun lanserar i dag en ny tillgänglig extern webbplats. Webbplatsen har...

Samverkansmöte kring situationen i Varamobaden

18 september, 2020 Knappt innan badsäsongen är över för i år kallade kommunen till ett...

Tyck till om vår nya webbplats

7 september, 2020 Motala kommun lanserar snart en ny tillgänglighetsanpassad webbplats. För att den ska...

Ekonomigruppen behöver din hjälp

11 februari, 2020 Vill du bidra till ett förbättrat arbete kring försörjningsstöd? Ekonomigruppen på socialkontoret...

Nya kontaktuppgifter till tekniska serviceförvaltningens kundcenter

29 januari, 2020 Missa inte de nya kontaktuppgifterna till tekniska serviceförvaltningens kundcenter. Sedan årsskiftet har...
  • Hjälpte informationen på den här sidan dig?
  • Ja   Nej