Barncentrum

Barncentrum finns till för barn och unga mellan 0-18 år, föräldrar och anhöriga. Även du som jobbar med barn och unga är välkommen att kontakta oss. På Barncentrum kan du bland annat delta i någon av våra stödgrupper eller delta i utbildning, exempelvis föräldrautbildningen Cope.

Vår verksamhet bygger på frivillighet. Vi för inga journalanteckningar, vi har inga register och du bestämmer själv när du vill avsluta din kontakt med oss. Vi har tystnadsplikt och anmälningsskyldighet. Det betyder att vi enligt lag är skyldiga att genast anmäla till socialtjänsten om vi misstänker att ett barn far illa.

Det här erbjuder vi på Barncentrum:

Rådgivning

Vi jobbar med rådgivning och information till föräldrar och alla som möter barn och ungdomar i sitt arbete eller på fritiden. Kontakta oss gärna via telefon eller e-post. Du får vara anonym om du vill.

Samtalsstöd

Vi kan erbjuda föräldrar kortare samtalsstöd. Vid behov träffar vi också barnet/ungdomen för ett samtal. Ofta försöker vi tillsammans med föräldrar samarbeta med andra, för barnet viktiga personer från bland annat skola och fritid. Vi kan också hjälpa er att komma i kontakt med andra som kan ge hjälp och stöd.

Kontakt

Barncentrum
E-post: barncentrum@motala.se
Telefon: 0141-22 53 25

Telefontider:
Måndag-onsdag: 8.30-9.30
Torsdag: 12.30-14.30

Besöksadress:
Bispmotalagatan 11 B, 2 trappor
591 30 Motala

  • Hjälpte informationen på den här sidan dig?
  • Ja   Nej