Barncentrum

Barncentrum finns för att inspirera dig i ditt föräldraskap. Från magen till studenten, genom trotsålder, skolstarter och tonårstid. Inga funderingar är för små eller för stora. Varje ålder har sina utmaningar.
Barnets bästa är alltid i centrum. I varje metod, i varje grupp, i varje samtal.
Det Barncentrum erbjuder är kostnadsfritt och frivilligt.

Rådgivning

Vi arbetar med rådgivning och information till alla vuxna som möter barn och ungdomar, vare sig man är förälder, yrkesverksam eller anhörig. Rådgivningen är en lättillgänglig service inom socialtjänstens individ- och familjeomsorg för råd, stöd och information i frågor som rör barns behov.
Kontakta oss gärna via telefon eller e-post. Du får vara anonym om du vill.

Samtalsstöd

Vi arbetar med att inspirera i föräldraskapet genom olika grupper, digitalt eller individuella samtal. När vi träffar föräldrar individuellt för samtalsstöd så erbjuder vi också barnen, utifrån Barnkonventionen, ett eller flera barnsamtal.

Först görs en kartläggning över familjesituationen. Efterföljande samtal fokuseras på att hitta nya strategier och perspektiv i sitt föräldraskap för att försöka undvika att hamna i oönskade mönster som förälder.

Kontakta Barncentrum

Telefon

070-295 36 90

Telefontider

Måndag-torsdag 8.30-16.00

Vi svarar i mån av tid. Är det ingen som svarar kan du lämna ett meddelande så återkommer vi till dig. Du kan också skicka ett SMS.

Besöksadress

Bispmotalagatan 11 B, 2 trappor
591 30 Motala

  • Hjälpte informationen på den här sidan dig?
  • JaNej