Hallen ligger i Motala centrum, i gamla saluhallen. Hallen riktar sig till alla i gymnasieåldern. Här kan du exempelvis ta en fika, spela eller lyssna på musik, spela tv-spel, plugga, dansa, spela brädspel eller bara umgås. I Hallen finns ett café med förmånliga priser på fika och enklare mat, en stor scen med ljud- och ljusanläggning och i källaren finns det en inspelningsstudio.

Projektgrupper

På tisdagar jobbar vi med projektgrupper. Där har du som är ung möjlighet att få hjälp med att starta och driva det projekt som du själv vill, efter ditt intresse.

Du kan också vara med i en av de projektgrupper som vi erbjuder. Vi har haft alla möjliga projekt, allt ifrån sportaktiviteter, matlagning, resegrupp till musikgrupp och HBTQ+-verksamhet. Välkommen med din idé.

Aktiviteter under lov

Vi har även verksamhet under lov och studiedagar och anordnar resor till exempelvis nöjesfält, sportevenemang och shopping. Vi kan hjälpa dig med ditt gymnasiearbete eller att anordna ett eget evenemang. Här finns både lokal och kunnig personal.

Vår verksamhet bygger på gymnasieelevernas egna intressen och önskemål. Så kom gärna med idéer om vad just du vill ska hända på Hallen eller någon annanstans i Motala kommun.

Öppettider

Tisdag: Öppet för deltagare i projektgrupper.

Onsdag-torsdag: 15.00-22.00
Fredag: 15.00-23.00

Lördag-söndag: Öppet vid evenemang.

Kontakt

Hallen, för dig på gymnasiet
Prästgatan 8
591 30 Motala
0141-22 52 51
E-post: hallen@motala.se
Snapchat: Hallen Motala

  • Hjälpte informationen på den här sidan dig?
  • Ja   Nej