Välkommen på mässa 15 februari

Publicerad: 8 februari, 2019 kl 11:40

fyra kvinnor framför Folkets hus

Christina Rosén, Sofia Spong, Emma Karlsson och Ellinor Törnqvist hälsar välkommen till Utbildnings- och rekryteringsmässa den 15 februari i Folkets hus.

Vill du få information om utbildningar? Veta mer om olika yrken? Lyssna på intressanta seminarier?
Då ska du besöka Utbildnings- och rekryteringsmässan i Folkets hus. Mässan hålls den 15 februari klockan 10-13.

Varje år arrangerar Motala kommun, Vadstena kommun och Arbetsförmedlingen en Utbildnings- och rekryteringsmässa. Den 15 februari klockan 10-13 är det dags igen. Platsen är Folkets hus i Motala.

Mässan erbjuder mycket för besökarna. Sammanlagt finns omkring 35 utställare på plats. Det är olika utbildningsarrangörer och arbetsgivare som visar sina verksamheter. Främst kommer utställarna från Motala, Vadstena och övriga länet.

Studerande, arbetssökande och allmänhet

– Mässan kan ge inspiration till nya vägval i livet. Det kan vara både på kort sikt och långsiktigt, från sommarjobb till framtida utbildning eller yrkesval, säger Ellinor Törnqvist från Arbetsförmedlingen.

– Besökarna har möjlighet att ställa frågor om exempelvis utbildningar, säger studie- och yrkesvägledare Christina Rosén,  som också tipsar besökarna om att ta med CV och presentera dem för medverkande företag.

Seminarier under mässan

Förutom utställningsmontrar kan besökarna lyssna på seminarier av exempelvis Försvaret, Arbetsförmedlingen, Yrkeshögskolan och olika universitet.

Tidigare år har mässan besökts av omkring 1 500 personer. Arrangörerna hoppas på en god tillströmning även på Utbildnings- och rekryteringsmässan 2019.

Välkommen!