Ny portal för politiska möten

Publicerad: 28 november, 2018 kl 08:28

Sammanträdesportalen.

Sammanträdesportalen.

Nu lanseras vår nya Sammanträdesportal, Meetings+. Med den blir det lättare att ta del av politiska handlingar och protokoll.

I Sammanträdesportalen publiceras kallelser och protokoll med tillhörande handlingar till kommunfullmäktiges, kommunstyrelsens och nämndernas möten. Den nya portalen är mer användarvänlig med ett modernare gränssnitt. Dessutom lanseras flera olika funktioner gör det lättare för dig som kommunmedborgare att följa med i den lokala politiken.

Skapa användarkonto

Genom att skapa ett användarkonto kan du exempelvis prenumerera på information från de politiska instanser som du är extra intresserad av, exempelvis kommunfullmäktige eller en specifik nämnd. Du får då ett mail när nya handlingar eller protokoll publiceras hos den instansen. Du kan också bevaka specifika sökord och få en notifikation när det publiceras dokument som handlar om ditt intresseområde.

Sammanträdesportalen är inte anpassad efter små skärmar, som mobiltelefoner, så vi rekommenderar användning på dator eller surfplatta.

Just nu är det inte så mycket material publicerat i Sammanträdesportalen eftersom den precis har lanserats. Men den kommer att fyllas på efter hand.

Till Sammanträdesportalen

Mer om möten, handlingar och protokoll