Nominera din kandidat till Årets sociala insats

Publicerad: 7 februari, 2018 kl 09:07

ungdomar som håller fram sina händer.

Dags att nominera till Årets sociala insats.

Nu är det dags att föreslå 2017 års kandidater till utmärkelsen ”Årets sociala insats i Motala”.

Som komplement till samhällets socialtjänst gör organisationer, föreningar och enskilda personer värdefulla insatser inom det sociala området. De flesta föreningar och organisationer får stöd från stat, landsting eller kommun för sina insatser. Men mycket av insatserna inom socialtjänstens område utförs på frivillig basis utan ersättning till den enskilde eller föreningen. Det finns även anställda personer inom organisationer och föreningar som utför insatser utöver det vanliga och som förtjänar extra uppmärksamhet för sina insatser.

För att uppmuntra dessa insatser inom det sociala området delar socialnämnden ut utmärkelsen ”Årets sociala insats i Motala kommun” till en person som under året utfört en särskilt förtjänstfull insats inom det sociala området. Mottagare av utmärkelsen utses av socialnämnden. Utdelning av utmärkelsen sker i anslutning till Kärleksveckan under mars månad.

Så nominerar du

Skicka in ditt förslag på kandidater med en motivering via e-post eller brev till Socialnämnden. Senast den 5 mars behöver vi ha ditt förslag.

E-post: socialnamnden@motala.se

Postadress:
Socialnämnden
591 86 Motala