Motala kommun fortsätter med företagsbesök

Publicerad: 19 oktober, 2016 kl 15:54

Tisdagen den 10 oktober gjorde kommunstyrelsens arbetsutskott  och en grupp tjänstepersoner ett av sina många företagsbesök under året. Varje möte brukar kompletteras med ett besök hos något av Motalas många företag. Den här gången hade vi förmånen att få besöka Gunnebo Gateway AB. Företaget är framgångsrikt och har en egen utvecklingsavdelning som ligger i framkant med innovativa lösningar för framtida säkerhetssystem.

Gunnebo Gateway AB producerar bland annat säkerhetsbågar för att förhindra stölder i butiker runt om i världen. Företagets VD, Anders Alftenius, presenterade sina medarbetare och visade med stolthet upp utvecklingsavdelningen och produktionen.

– Ett fantastiskt intressant företag med stor utvecklingspotential, var kommunstyrelsens ordförande Camilla Egberths spontana kommentar. Det är roligt att vi har så många framgångsrika företag och extra viktigt att vi från kommunens sida tar del av företagens verksamhet och får en inblick i produktionen.

Motala kommun besöker företag för att få mer kunskap om näringslivets villkor och samtidigt skaffa oss beredskap för de eventuella problem och bekymmer, som kan vara ett hinder för fortsatt positiv utveckling.