Besök Motala Företagscenter med Coffice, kom på drop in-frukost, lunchföreläsning eller andra aktiviteter. I Motala finns det också branschråd där vi samverkar kring gemensamma intressen. Du har väl förresten inte missat den årliga mässan Motala Expo? Håll utkik efter kommande evenemang i näringslivskalendern.

Motala Företagscenter med Coffice

På Motala Företagscenter finns ett populärt ”Coffice” där du som blivande, nystartade eller etablerad företagare kan hyra en tidsbegränsad arbetsplats i en kreativ och sociala miljö. Här arrangeras också drop in-frukostar, lunchmöten och andra nätverksaktiviteter året om för företagare.

Branschråd

Branschråd är ett av de viktigaste verktygen för utvecklingen av Motalas näringsliv. Här möts kompetens från näringsliv, kommun och universitet i syfte att generera fler affärer och ökat stöd för fortsatt etablering, investering och tillväxt. Genom samarbete inom branscherna arbetar branschråden för att gemensamt öka Motalas konkurrenskraft och öka affärsnyttan för respektive bransch.

Motala Expo

Motala Expo är företagsmässan för Motala kommuns näringsliv. Årets trevligaste mötesplats för Motalas företag innebär ett veckoslut fullt av inspiration, visitkortbyten, handslag och kramar.

Evenemang för företagare

Håll koll på vilka evenemang som är aktuella just nu.

Till Motalas näringslivskalender