Motala är den tredje största kommunen i Östergötland. Tillsammans med Norrköping och Linköping utgör vi centrum i en av landets viktigaste tillväxtregioner. I Motala finns nästan 4000 registrerade företag och genom vårt guldläge precis vid Vättern finns unika förutsättningar för att bo, leva, besöka och driva företag. Vi tror att du som företagare eftersöker kompetens, en marknad för era produkter och goda kommunikationer. Välkommen till Motala!

Nyckel i nyckelhål

Lediga lokaler och mark

Söker du lediga lokaler eller mark? Vi hjälper dig att hitta rätt.

Etableringsservice och kompetensförsörjning

Har du som företagare planer på att etablera din verksamhet i Motala är ett samtal med Motalas näringslivsbolag Tillväxt Motala AB ett enkelt och bra första steg till att lyckas.

Mötesplatser och nätverk

Håll koll på näringslivskalendern och besök Motala Företagscenter med Coffice. Kom på drop in-frukost, lunchföreläsning eller andra nätverksaktiviteter med Motalas företagare.

Näringslivet i Motala

Kan man designa om en stad? Uppgradera den i linje med framtidens krav? Det är faktiskt vad som händer just nu i Motala.

VISA FAKTA OM MOTALAS NÄRINGSLIV

Står du inför en förändring?
Gör en rivstart!

Om du som företagare står inför någon form av förändring träffar vi gärna dig. Vid behov kan du på ett rivstartmöte träffa flera av kommunens tjänstepersoner på en gång för att få hjälp med olika typer av frågor. Det kan handla om företagsflytt, expansion, markköp, event eller något annat. Är du redo för förändring? Kontakta Anders Bengtson, utvecklingsstrateg, anders.bengtson@motala.se.

Kontakt

Kontakta näringslivsbolaget Tillväxt Motala.

Kontakta Anders Bengtson, utvecklingsstrateg på Motala kommun, anders.bengtson@motala.se.