Ska du i år påbörja ditt sista studieår vid Linköpings universitet? Du har möjlighet att arbeta som studentmedarbetare hos Motala kommun och varva dina studier med värdefull arbetslivserfarenhet.

Bidra, utvecklas och trivas

Att arbeta som studentmedarbetare är lärorikt och inspirerande. Vi ser dig som en tillgång och förväntar oss att du bidrar med kunskap och nya rön inom ditt kompetensområde. Vi tycker det är viktigt att vara nyskapande och öppna för nya idéer. Vår förhoppning är att du vill vara med och utveckla Motala kommun tillsammans med oss.

Ett ettårigt uppdrag

Som studentmedarbetare är du timanställd under en ettårsperiod och omfattningen motsvarar 20-25 procent av en heltidsanställning. Du arbetar i snitt åtta timmar per vecka. Du har själv möjlighet att styra över din arbetstid då det är viktigt för oss att du hinner med dina studier. Som studentmedarbetare har du en handledare att tillgå och en kontaktperson från vår personalenhet. Motala kommun ingår i det regionala avtalet för studentmedarbetare som har tagits fram tillsammans med Linköpings universitet.

Sök våra lediga tjänster

ung man och kvinna vid skrivbord

Studentmedarbetare - socionom

Vi söker en studentmedarbetare till socialförvaltningen. Tjänsten ger dig möjlighet att växa in i socialsekreterarrollen och få en fördjupad inblick i socialt arbete.

Varje år under april och oktober månad kan du söka de utannonserade tjänsterna som Motala kommun erbjuder till studentmedarbetare. Du söker lediga jobb direkt via ett webbformulär som går att nå i annonsen.

Efter att du har sökt arbete första gången via rekryteringssystemet kan du vid senare tillfälle logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter och ändra i det personliga brevet. Därmed kan du på ett enkelt sätt söka andra jobb inom Motala kommun. Alla inskickade ansökningar sparas under din inloggning.

Vid problem med inloggning, registrering eller liknande, kontakta Offentliga jobbs kundservice på telefon 0771-693 693.

 

 

Kontakt

Har du frågor om att bli studentmedarbetare?
Kontakta oss på e-post: rekrytering@motala.se.

  • Hjälpte informationen på den här sidan dig?
  • Ja   Nej