Kommunens mat

Kommunens måltidsverksamhet lagar mat till förskolor, grundskolor, gymnasier, större delen av äldreomsorgen och till regionen.

Vad blir det för mat?

Här kan du hitta matsedlar för skolorna och äldreomsorgen i Motala kommun. Sök på den verksamhet du är intresserad av. Spara ner webbsidan till hemskärmen på din smarta telefon eller surfplatta för att komma åt den snabbt och lätt.

Måltiderna som serveras i Motala kommun ska vara goda, näringsriktiga och varierande. Vi arbetar för hållbara måltider genom att ställa miljökrav vid upphandlingar. Vi arbetar med att servera mer närproducerade produkter och öka inköpet av ekologiska produkter. Vi arbetar även aktivt med att minska matsvinnet.

Vi har i dag 57 olika kök I måltidsverksamheten, dom flesta av köken är tillagningskök. Vi är cirka 160 medarbetare som jobbar i måltidsverksamheten och tillagar och serverar cirka 1,5 miljoner luncher per år.

Synpunkter på maten

Om du har synpunkter på maten som serveras i kommunen ska du i första hand kontakta företrädare för den verksamheten där maten serveras.

Du kan också lämna synpunkter via vår synpunktshantering.

  • Hjälpte informationen på den här sidan dig?
  • JaNej