Miljöalmanacka

Varje år skickar vi ut vår Miljöalmanacka till alla hushåll i Motala och Vadstena kommuner. Förutom kalenderinformation, får du även tips och råd om hur du kan leva mer miljövänligt. Vi informerar också om våra taxor och avgifter, och om delar av vår verksamhet.

Här kan du ta del av hela 2019 års miljöalmanacka. Om du inte har fått en almanacka och vill ha en skickad till dig, kontakta kundtjänst för vatten och avfall.

Fototävling

Var med i fototävlingen och få dina bilder publicerade i Miljöalmanackan 2020. Temat är ”Din bild av Motala och Vadstena”.

Vad tycker du är symbolen för din hemkommun? Är det slottet eller Heliga Birgitta som representerar Vadstena? Är det Motalabron eller Varamon som är kärnan i Motala? Eller något helt annat? Använd din fantasi och ta fram kameran redan nu. Lycka till!

Villkor för fototävlingen

Bilderna ska vara digitala, lokala och högupplösta i liggande A4-format. Vinnarna får en ersättning på 750 kronor per bild inklusive moms. Genom att skicka in bilder till tävlingen godkänner du att Motala kommun får använda dessa i framtiden. Fotografens namn kommer alltid att anges.

Senast den 30 september 2019 vill vi ha dina bilder. 13 bilder publiceras i Miljöalmanackan 2020. En bild för varje månad samt framsidan.

Här skickar du in dina bilder till fototävlingen

  • Hjälpte informationen på den här sidan dig?
  • Ja   Nej