Gå till Motala kommuns startsida

Vädret i Motala

  • Idag: Klart och uppehållsväder6 m/s Nordvästlig vind
Lyssna

Lärplattformen Fronter

Fronter lärplattform är en e-tjänst för skolorna i Motala kommun och riktar sig till elever, personal och vårdnadshavare. Det krävs inloggning för att komma åt systemet. För att Fronter ska fungera på bästa sätt behöver din webbläsare vara uppdaterad. För Internet Explorer krävs att du har version 9 eller senare.

Inloggning sker via Motala kommuns e-tjänstportal. Länk finns till höger.

För att logga in som vårdnadshavare eller personal hemifrån/utanför kommunens nät krävs någon form av e-legitimation. För mer information kring hur du skaffar e-legitimation/BankID, kontakta din bank.

Går det inte att logga in?
Har du problem med att logga in som "elev / personal / vårdnadshavare hemifrån eller utanför kommunens nät" och det inte fungerar? Om du är uppkopplad via kommunens wifi så är du inte "utifrån". Lösningen är att antingen stänga av wifi och försöka igen. Då fungerar det. Annars får du välja att logga in via länken "på arbetet" istället.

Problem med något?

Användare med problem kan ringa under dagtid på vardagar och få hjälp. Övrig tid mejla till Fronters administratör, mejladress finns till höger. Du ska ange användarnamn, personnummer (med fyra sista siffror) och var ni får problem i inloggningsproceduren.

Kommentera sidan Dela och tipsa

Sidan uppdaterad den 14 juli 2016

 

Kontakt

  • Daniel Andersson IT-tekniker, Administratör Fronter
    Bildningsförvaltningen Växel 0141-22 24 73 Mobil 070-389 06 60 daniel.andersson@motala.se